Program utvikling
Å utvikle et godt program, som er lett og intuitivt å bruke, krever mye kunnskap. Gjennom 4Dialog kan du nyte godt av lang erfaring og kunnskap i utvikling av administrative og tekniske databaser som løser nettopp dine behov. 4Dialog fokuserer på brukervennligheten, slik at selv en komplisert administrativ hverdag, enkelt kan utføres via dataskjermen.

Har dere et udekket behov, ta kontakt. Kanskje gir vi råd om anskaffelse av et eksisterende produkt. Kanskje kommer vi med et pristilbud. Det koster i alle fall ingen ting å spørre! Hos 4Dialog får du rådgivende tjenester og profesjonell hjelp fra kravspesifikasjon til ett ferdig produkt. Se hva vi mener er nøkkelfaktorer for en vellykket leveranse.

Les mer...
Prosjekt ledelse
4Dialog har lang erfaring i prosjektledelse på IT relaterte prosjekter. Både rent tekniske prosjekter eller organisatoriske prosjekter hvor IT organisasjonen og utøvelsen av tjenester står i fokus. Prosjektledelse er et eget fagområde, men dette er ikke alltid nok for å sikre kvalitet i gjennomføringen og resultat. En betydelig IT faglig kompetanse er påkrevet i de fleste større IT prosjekter.

Prosjektledelse innenfor rammen av en klar prosjektmetodikk er en selvfølge, enten vår egen eller bruk av bedriftsinterne metoder som mange av de store bedriftene har etablert.

Prosjektledelse med utviklingsprosjekter og spesielt internett relaterte løsninger. Her besitter vi kompetanse både rundt publiseringsløsninger, infrastruktur og system arkitektur. Med erfaring fra flere av Norges største nettsteder vet vi hvor viktig det er å bygge redundans og unngå sårbarheter i systemene.

Prosjektledelse med fokus på IT organisasjonen og deres leveranser av tjenester gjerne med implementering av ITIL rammeverk. Les mer nedenfor.

IT Service Management
4Dialog leverer konsulenttjenester mot IT organisasjoner med spesialfelt på IT driftstjenester. Nøkkelord er IT Service Management innenfor ITIL rammeverket. Kort sagt kan man si dette handler om IT organisasjonen og deres tjenester og prosesser.

Med andre ord, det handler om mennesker!
Dette og mere til kan 4Dialog hjelpe med. Les mer og ta kontakt til en spennende samtale om fremtiden!

Rådgivende tjenester
Hos 4Dialog får du rådgivende tjenester og profesjonell hjelp om de fleste problemstillinger innen IT faget. Med vår allsidige kompetanse og lange fartstid i IT industrien har vi nær sagt, vært borti det meste!

IT strategier, anskaffelser av programvare, kravspesifikasjoner, kontraktsforhold spesielt rettet mot driftstjenester (SLA) eller utviklingsoppdrag, råd rundt IT infrastruktur og mye mye mer.


Ta kontakt med 4Dialog for en uforpliktene evaluering av ditt IT tjeneste behov.